Header2  Satelliet installatie alle Nederlandse zenders in HD
Installatie van satelliet schotels

Satelliet onvangers

Alle merken

LCD en LED televisies

Audio

Witgoed
Satelliet Systemen Š 2013  RuM design
Judith & Eric
Urb. Doņa Pilar 77
29650 Mijas
952 591 603
676 888 565
952 485 147
Telefoon: 
Mobiel:     
Fax:          
Het betrouwbare adres in Mijas voor uw satelliet TV, satelliet ontvangers, satelliet schotel, audio, wasmachine, wasdroger, koelkast, vrieskast en uiteraard installatie. Ons werkbebied is de Costa del Sol: Mijas, Fuengirola, Benalmadena, Torremolinos, Malaga, Marbella, Coin, Alhaurin el Grande, Alhaurin de la Torre, Monda, Ojen, Istan, La Cala de Mijas, Calahonda, Sotogrande, Estepona, Cartama, Nerja. Nu alle Nederlandse zenders in HD verkrijbaar. Alle merken TV en audio verkrijgbaar bij Judith en Eric. Judith is de specialist voor Nederlandse zenders in HD. Eric de satelliet systeem specialist aan de Costa del Sol, Judith & Eric uit Mijas zijn de audio specialisten voor Bose aan de Costa del Sol. Wij verkopen alle merken televisies, audio en witgoed aan de Costa del Sol, Canal digitaal -TV Vlaanderen - Telesat - Sky
Email       info@je-systems.net
Website  www.je-systems.net
Satelliet Systemen van Judith en Eric

Satelliet

Satelliet Schotels by Judith & Eric
Canal Digitaal by Judith & Eric
Judith & Eric zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in de verkoop en installatie van satelliet systemen. Alhoewel de meeste installaties voor Nederlands sprekende klanten zijn, installeren wij praktisch alle mogelijk combinaties schotel en satlliet ontvangers van te ontvangen Nederlandse en buitenlandse zenders. In de afgelopen jaren zijn er veel ontwikkelingen geweest op het gebied van de nederlandse satelliet ontvangst. Van analoog naar digitaal, van gigantische schotels naar zeer kleine schotels, van digitale ontvangst naar HD ontvangst.... de technologie staat niet stil. Welk kanaal u ook wilt ontvangen, wij zoeken er een oplossing voor. Eric adviseert u graag in welke maat schotel en wat voor ontvanger het meest voor u geschikt is. Judith regelt uw abonnement en onderhoudt de contacten met Canal Digitaal Nederland, TV Vlaanderen, SKY en Telesat. Voor prijsopgaves, die overigens kosteloos zijn, bezoeken wij graag uw woning.

Satelliet ontvangers

Satelliet by Judith & Eric
Canal digitaal bij  uit MIjas
Op het gebied van satelliet ontvangers is het aanbod ruim. Naast het feit dat
alle ontvangers intussen geschikt voor HD zijn, zijn er ook ontvangers op de
markt waarmee kan opnemen en het zelfde moment een ander kanaal mee
kan bekijken. Hier voor zijn een aantal aanpassingen in uw schotel nodig.
Vraag gerust om ons advies en prijsopgaves.

Canal digitaal -TV Vlaanderen - Telesat - Sky

Canal Digitaal by Judith & Eric
TV Vlaanderen by Judith & Eric
Telesat by Judith & Eric
Sky by Judith en Eric
Wij leveren alle kaarten voor Canal Digitaal, Tv Vlaanderen, SKY en Telesat. Aangezien alle providers vaak aanbiedingen heeft kunt u voor het kanalen aanbod en abonnementskosten het beste de desbetreffende websites raadplegen.


Websites:
Canal Digitaal
TV Vlaanderen
Sky
Telesat